Η Riot Ετοιμάζει και Άλλα Projects για το LoL μετά το Arcane

Aυτή η νέα επέκταση στο σύμπαν του LoL, φαίνεται να είναι μόνο η αρχή

Την περασμένη εβδομάδα έγινε το ντεμπούτο του Arcane, της πρώτης απόπειρας της Riot να μεταφέρει τον κόσμο του League of Legends στο τηλεοπτικό σύμπαν.

Το Arcane, σε παραγωγή του Netflix, όχι μόνο επευφημήθηκε από τους κριτικούς ανά τον κόσμο, ενώ την ίδια αποδοχή γνώρισε και από το κοινό. Όπως είναι αναμενόμενο, μετά από μία τόσο μεγάλη επιτυχία, δεν γίνεται παρά να υπάρξει και συνέχεια!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην LA Times, η Riot φαίνεται ανοιχτή σε μία συνέχεια του εγχειρήματος. Η πρόεδρος της εταιρείας, η Shauna Spenley, είπε τα εξής:

Δεν νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του Χόλιγουντ αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλο είναι όλο αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να χτίσουμε καταπληκτικές, organic ιστορίες μέσα σε αυτόν τον κόσμο, να χτιστεί αθόρυβα και να γίνει η IP που ορίζει μια γενιά. Θα πάρει όμως λίγο χρόνο’.

Λοιπόν, προφανώς υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση εδώ, ενώ η Spenley απλώς κάνει τη δουλειά της. Ενώ το “IP που καθορίζει μια γενιά” είναι μια μεγάλη και ελαφρώς ματαιόδοξη δήλωση, υπάρχει αναμφίβολα η δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Το Arcane κατάφερε να κερδίσει μέχρι και ανθρώπους που δεν παίζουν LoL ή MOBA games, ενώ πέτυχε στο να κάνει φίλους των esports που τα είχαν εγκαταλείψει να επιστρέψουν στο ‘άθλημα’.

Aυτή η νέα επέκταση στο σύμπαν του λοιπόν, φαίνεται να είναι μόνο η αρχή και ανυπομονούμε να δούμε ποια MOBBA θα ακολουθήσουν τα χνάρια του!