5 Λόγοι για να (ξανα)Παίξετε Crash Bandicoot

Γρήγοροι ρυθμοί, παλαβό χιούμορ και νοσταλγία

Το Crash Bandicoot είναι ένα platform game που κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 1 το 1996. Το gameplay αυτού του παιχνιδιού συχνά συγκρίνεται με το Sonic the Hedgehog, λόγω του γρήγορου ρυθμού του και της παλαβής αίσθησης του χιούμορ. Ο Crash έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 30 βιντεοπαιχνίδια από την γέννησή του, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ!

Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να (ξανα)παίξετε σήμερα το Crash Bandicoot:

1) Είναι η νοσταλγία σε ψηφιακή μορφή

Οι άνθρωποι που έπαιζαν Crash όταν ήταν παιδιά είναι τώρα ενήλικες αλλά πάντα θα θυμούνται όλα τα αγαπημένα τους επίπεδα, τους χαρακτήρες τις πίστες και πολλά ακόμη. Αν λοιπόν ψάχνετε αφορμή για να κάνετε ένα ταξίδι στον χρόνο και να ξαναθυμηθείτε την παιδική σας ηλικία ή αν θέλετε απλά να ρίξετε μία ματιά στο πώς έμοιαζαν τα παιχνίδια στα 90s, είναι μία ιδανική επιλογή!

2) Το Crash Bandicoot είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίζουν τα παιδιά, οι έφηβοι, οι ενήλικες και -γιατί όχι! και οι ηλικιωμένοι. Είναι εύκολο στην κατανόηση, έχει φωτεινά και έντονα χρώματα, είναι διασκεδαστικό και τόσο challenging όσο χρειάζεται. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ, αλλά δεν θα κάνετε και ένα μήνα για να βγάλετε μία πίστα.

3) Το Crash Bandicoot θα σας χαλαρώσει

Αυτό το videogame θα μπορούσε να συνταγογραφείται ως αγχολυτικό. Έχει ιδιόμορφο χιούμορ, ξεκαρδιστικούς ήρωες και ‘ανεβαστική’ μουσική, ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να σας αποφορτίσει από μία μεγάλη και δύσκολη μέρα.

4) Μπορείτε να παίξετε με παρέα

Αν είστε σε διάθεση να ανταγωνιστείτε ή αν απλά θέλετε να κάνετε μία επίδειξη ισχύος, το Crash Bandicoot είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Karts, αγώνες για το ποιος θα σπρώξει πρώτος τον άλλον από ένα κομμάτι πάγου και πολλά ακόμη, θα σας προσφέρουν αμέτρητες ώρες γέλιου με τους φίλους σας.

5) Τα Γραφικά

Ναι, καλά διαβάσατε. Τα γραφικά. Αφήνοντας στην άκρη την προσωπική μου αδυναμία και αγάπη στην 80s και 90s αισθητική των βιντεοπαιχνιδιών, υπάρχει μία κοινή παραδοχή όσον αφορά το Crash: Τα γραφικά του ναι μεν απέχουν πολύ από αυτά των σύγχρονων παιχνιδιών, όμως παραμένουν αρκετά απολαυστικά για να μπορεί να παίξει με ευκολία ο οποιοσδήποτε (σε αντίθεση με αυτά του Tomb Raider 1 για παράδειγμα, που οι μη μυημένοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν).

Αν θέλετε περισσότερες old-school gaming προτάσεις, κάντε κλικ εδώ! And thank us later