Η Activision Δείχνει τα Δόντια της με το Call of Duty anti-cheat

Οι cheaters θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια του franchise

Η Activision έχει προειδοποιήσει τους cheaters του Call of Duty ότι τα bans μπορεί πλέον να ισχύουν “σε όλο το εύρος του franchise”.

Σε μια ανάρτηση blog που γράφτηκε από το “Team RICOCHET”, τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε από την Activision για να προσφέρει anti-cheat στο Call of Duty, μια αλλαγή στην πολιτική επιβολής ασφαλείας της εταιρείας ειδικά για το Call of Duty: Vanguard που κυκλοφόρησε πρόσφατα. τόνισε:

Οι ακραίες ή επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις της πολιτικής ασφαλείας – όπως το cheat στο παιχνίδι – ενδέχεται να οδηγήσουν σε μόνιμη αναστολή όλων των λογαριασμών. Επιπλέον, οποιαδήποτε προσπάθεια απόκρυψης, συγκάλυψης ή συσκότισης της ταυτότητάς σας ή της ταυτότητας των συσκευών υλικού σας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε οριστική διαγραφή’.

Ακολουθεί το πιο ενδιαφέρον μέρος της ανακοίνωσης:

Οι οριστικές αναστολές για παραβιάσεις της ασφάλειας μπορούν πλέον να ισχύουν σε όλο το franchise, συμπεριλαμβανομένου του Call of Duty: Vanguard καθώς και οποιωνδήποτε τίτλων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος στο franchise Call of Duty.

Η πρόταση εδώ είναι ότι εάν έχετε αποκλειστεί μόνιμα για cheat σε ένα παιχνίδι Call of Duty, μπορεί να σας απαγορεύσουν μόνιμα να παίξετε όλα τα παιχνίδια της σειράς που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ή που θα κυκλοφορήσουν. Το Call of Duty – και συγκεκριμένα το Warzone – έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τους cheaters, επομένως υπάρχει έντονη επιθυμία από την κοινότητα για καλύτερο anti-cheat.

Αλλά η ιδέα να σας απαγορεύσουν να παίξετε το Modern Warfare 2 του επόμενου έτους, το επόμενο Black Ops και ένας θεός ξέρει τι άλλο λόγω cheat, μοιάζει τώρα σαν ένα σημαντικό – και δυνητικά αμφιλεγόμενο – βήμα σε μια νέα εποχή για το Call of Duty anti-cheat.