Λίγα Λόγια για το League of Legends

Τι είναι το LoL και τι skills χρειάζονται για να ξεκινήσετε να παίζετε;

Το League of Legends (LoL) είναι ένα παιχνίδι MOBA (multiplayer online battle arena). Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια παγκοσμίως και διαθέτει πολλούς επαγγελματίες παίκτες που κερδίζουν παχυλούς μισθούς συμμετέχοντας σε διοργανώσεις εγκεκριμένες από το πρωτάθλημα. Ωστόσο, για να καταφέρει κανείς να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, απαιτείται να περάσει αμέτρητες ώρες μπροστά από την οθόνη, δοκιμάζοντας τακτικές και παίκτες.

Το League of Legends είναι τόσο εύκολο όσο και δύσκολο στην εκμάθηση. Οι μηχανισμοί είναι αρκετά απλοί: ελέγχετε το avatar του πρωταθλητή σας – ο οποίος διαθέτει διάφορες ικανότητες που μπορούν να ενεργοποιηθούν με πλήκτρα συντόμευσης – και πολεμάτε μαζί με άλλους πρωταθλητές της ομάδας σας για να καταστρέψετε τη δομή nexus της άλλης ομάδας. Κερδίζετε εμπειρία για να σκοτώνετε εχθρούς ή να καταλαμβάνετε στόχους, γεγονός που οδηγεί στην αναβάθμιση του επιπέδου σας και στο ξεκλείδωμα αντικειμένων ή ισχυρότερων ικανοτήτων στο κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην βάση. Όμως, για να νικήσετε, θα πρέπει κάθε φορά να είστε πιο ικανός από τον εκάστοτε αντίπαλό σας.

Το παιχνίδι της Riot στοχεύει ειδικά το κοινό των esports, προσπαθώντας να εξελίξει την όλη θεματική των esports και να την πάει ένα βήμα παραπέρα.